GREECE









STEFANOS LIATOPOULOS

info@coregroup.gr

+30 6947 847 969



======

Στέφανος Λιατόπουλος

Ο Στέφανος Λιατόπουλος γεννήθηκε στην Φλώρινα το 1965, είναι ένας έμπειρος βετεράνος της Ελληνικής Αστυνομίας του οποίου η λαμπρή καριέρα καλύπτει δεκαετίες ακλόνητης αφοσίωσης στην δημόσια ασφάλεια.

Καθ΄ όλη την διάρκεια της θητείας του στην Ελληνική Αστυνομία, υπηρέτησε σε διάφορες εξειδικευμένες θέσεις, όπως η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Προστασίας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το Τμήμα Εκπαίδευσης και για 2 έτη ως υπεύθυνος Ασφαλείας στην Ελληνική Πρεσβεία Χαρτούμ – Σουδάν.

Η δέσμευση του στην αριστεία και η υποδειγματική υπηρεσία του, κέρδισαν διακρίσεις κύρους, συμπεριλαμβανομένου του Μεταλλίου Αστυνομικής Αριστείας Ανδραγαθίας σε δύο περιπτώσεις και του Μεταλλίου Αστυνομικού Σταυρού για εξαίρετες πράξεις, καθώς και μεγάλου αριθμού επαίνων και εύφημων μνειών.

Καθοδηγούμενος από μια αδιάκοπη επιδίωξη δεξιοτεχνίας στον τομέα του, ο Στέφανος Λιατόπουλος έχει παρακολουθήσει εκτεταμένη εκπαίδευση τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, βελτιώνοντας την τεχνογνωσία του σε πρωτόκολλα ασφαλείας, χειρισμό όπλων, αμυντική οδήγηση, προστασία προστατευόμενων προσώπων και πολλά άλλα.

Ωστόσο, η προσήλωση του στην ασφάλεια εκτείνεται πέρα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Από την ηλικία των 15 ετών, έχει βυθιστεί στην σφαίρα των πολεμικών τεχνών, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην Αυτοπροστασία και Αυτοάμυνα. Ως επίσημος εκπρόσωπος του συστήματος KAPAP KRAV MAGA και ιδρυτής του συστήματος TACTICAL HAND-TO-HAND COMBAT έχει μεταδώσει ανεκτίμητη γνώση σε μεγάλο αριθμό μαθητών που επιδιώκουν να ενδυναμωθούν μέσω της εκπαίδευσης στην Αυτοάμυνα και Αυτοπροστασία.

Το 2024 έκανε ένα βήμα μπροστά στην αποστολή του και ίδρυσε την CORE GROUP / ISBO ACADEMY στη Θεσσαλονίκη, μια εταιρία με πρωτοποριακά νέα προγράμματα κατάρτισης προσαρμοσμένα στις εξελισσόμενες ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των πολιτών.

Η ιστορία της ζωής του Στέφανου Λιατόπουλου είναι απόδειξη της αταλάντευτης αφοσίωσης, της ακούραστης επιμονής και της αδιάκοπης δέσμευσης για την αριστεία που καθορίζουν το αξιοσημείωτο ταξίδι του στην υπηρεσία και την ασφάλεια.